Magyarinda Babahordozás

1203 Budapest, Téglagyár tér 7. | +36-30-221-4481, +36-70-850-5030 | http://www.magyarinda.hu
Desktop

Babahordozás, ruházat, kiegészítők, baba- és gyermekhordozási tanácsadás.

A Magyarinda egy 2009-ben alapított családi vállalkozás, melyet az a cél  vezérel, hogy Kodály és Bartók nyomában ápoljuk, és élővé, fejlődővé tegyük a magyar népművészet kincseit.

Az autentikusminták megőrzése mellett azok továbbgondolása, a mai ember ízléséhez, életviteléhez alakítása motivál bennünket. Izgalmas elképzelni, vajon milyen lenne például a torockói varrottas, ha motívumkészlete töretlenül fejlődött volna napjainkig? Szép magyar motívumainkat szívesen, szeretettel használjuk és igyekszünk a mai magyar emberek mindennapjaiba integrálni, mert ettől lesz egy néprajzi kincs élő, és nem kizárólag múzeumi tárgy vagy turista-portéka.

Gondolkodásmódunk távol áll minden politikai irányzattól, ezért munkáink, alkalmazott grafikáink nem szimbolizálnak semmilyen politikai, vallási vagy etnikai közösséget!

Hagyományőrzés mellett elkötelezett hívei vagyunk a háborítatlan szülésnek, születésnek, a kötődést segítő válaszkész gyermeknevelésnek, az erőszakmentes kommunikációnak és az élő természet védelmének.

Miért? Mert így sokkal boldogabbak vagyunk, és hisszük, hogy gondolkodásunkkal és gondoskodásunkkal sok XXI. századi családot segítünk egy kicsit harmonikusabb, élhetőbb élethez.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd09.00 – 17.00
Szerda09.00 – 17.00
Csütörtök09.00 – 17.00
Péntek09.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Nyéki-Fazekas Kata
Telefon:+36-30-221-4481, +36-70-850-5030
Email:info@magyarinda.hu
Honlap:http://www.magyarinda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/magyarinda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek