Verto Coaching - egyéni vezetőfejlesztés és életvezetési támogatás

1205 Budapest, Köteles u. 44. | +36-20-933-1088 | http://www.verto.hu
Desktop

"A szellemi fejlődés elősegítése érdekében tesszük próbára a problémamegoldás emberi képességét, mint ahogyan az iskolában is tudatosan megteremtett problémák megoldásával fejlődik a gyerekek elméje. Benjamin Franklin mondta: Ami fáj, az nevel. Ez az oka annak, hogy a bölcs emberek megtanulják, hogy a problémáktól nem rettegni kell, ellenkezőleg, örömmel kell fogadni őket." - (Morgan Scott Peck)

Célom, hogy a Verto Coaching első számú szakmai coaching-partnerré váljon az értékesítési és marketing-szakterületen dolgozó cégvezetők, tulajdonosok, vezetők és csapatok számára.

Egyéni vezetőfejlesztéssel és coaching folyamatokkal, valamint team-coaching módszerekkel támogatom az értékesítési és marketing szakterületen tevékenykedő vezetőket és csapatokat, folyamatokat és szervezeteket. Több mint 20 éves ügynökségi és nemzetközi nagyvállalati környezetben szerzett szakmai tapasztalatom erős hátteret ad a hatékonysághoz.

A coachingot tudatosan felépített személyes és munkakapcsolatként értelmezem. A coaching-partnerrel együtt gondolkozva inspirálom őt saját, rejtett képességeinek, készségeinek feltárására és fejlesztésére.

A siker azért garantált, mert coaching-partnerem a saját útját járja: nem kínálok számára kész megoldásokat. Megértéssel, figyelemmel segítek megtalálni a célokat. Coaching-partnerem számára új perspektívák nyílnak, az új nézőpontok friss lendületet adnak.

A coaching két ember között tudatosan felépített személyes és munkakapcsolat. Az egyén készségeit feltáró és fejlesztő eszköz, módszertan, saját tapasztalást és tanulást elősegítő folyamat. A coaching-partner saját erőforrásainak, lehetőségeinek és céljainak felismerésén, tudatosításán alapszik. Kreatív és gondolatébresztő folyamat. A találkozásokra előre egyeztetett időpontban kerül sor.

A módszer hatékonysága abban rejlik, hogy  képzett coachként tudatosan felépített, biztonságos környezetet teremtek és katalizátorként vagyok jelen a probléma megoldására irányuló folyamatban. Odafigyeléssel, a megoldások és lehetőségek feltárása felé vezető kérdésekkel, időnként tesztekkel, feladatokkal és coach-eszköztáram más elemeivel elősegítem ügyfelem előrelépését. A biztonságos, elfogadó környezet és a stabil szakmai, érzelmi és emberi háttér hozzájárul ügyfelem, beszélgetőtársam belső munkájának sikeréhez.

Ön, mint coaching partner (coachee) -szívem szerint beszélgetőtársam - pedig készségeit, tudását és képességeit felismerve, alternatíváit mérlegelve, saját készségeit és képességeit feltárva találja meg saját céljait, megoldásait.

Erős, megbízható, ámde érzékeny és együttérző, de időnként provokatív coachként, gyakorlatias megközelítéssel biztosítani tudom a coaching-folyamat megtérülését és hatékonyságát – akár számszerűsítve is.  A megoldás- és jövőorientált coaching mindig személyre szabott. Egyedivé Ön, a coaching-partner teszi, aki "dolgozik", s gondolatai által személyiségét, egyéni látásmódját és saját elköteleződését hozza magával.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Örvényesi Rita
Telefon:+36-20-933-1088
Email:coaching@verto.hu
Honlap:http://www.verto.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Verto-Coaching-%C3%96rv%C3%A9nyesi-Rita-coach/212...
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek