Riki-Sec Vagyonvédelem

1201 Budapest, Atléta u. 6. | +36-70-414-5308 | http://www.riki-sec.webnode.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

 Kamerarendszer Riasztórendszer telepítése!

 

 "A megnövekedett bűnözés megfékezése csak professzionális szintű vagyonvédelemmel érhető el, amit elektronikai eszközök és az élőerő együttes bevonásával lehet magas szintre emelni."

Ingyenes felmérés keretein belül rendeljen lakásriasztót,vagy kamerrendszert, hogy míg távol tartózkodik addig is biztonságban tudhassa a családját, otthonát és vagyontárgyait.

A helyszíni riasztáskor a kamerarendszer megléte esetén az elkövető rögzítésre kerül.

 Hagyd szakszerű kezekre a vagyonvédelmi munkát!               Szakértőink személyes árajánlatot készítenek, ingyenes helyszíni felmérést végeznek az Ön igényeire szabva. Kérje ingyenes és kötelezettségmentes árajánlatunkat kamerarendszerre, riasztórendszerre, munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Derőfi Richárd
Telefon:+36-70-414-5308
Email:rikiriaszto@gmail.com
Honlap:http://www.riki-sec.webnode.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek