Németh Cosmetics

1202 Budapest, Deák tér 2. | +36-70-207-0160 | http://nemethcosmetics.com
Desktop

Németh Vivien kozmetikus vagyok. Célom a szolgáltatásaim egyre magasabb szintre való fejlesztése, amelyet további képzésekkel és tanfolyamokon való részvétellel valósítok meg, hogy ezzel is a szaktudásomat és a vendégeim elégedettségét tudjam növelni. Ezen kívül törekszem az új, modern eszközök használatára, hogy a változó trendeknek is meg tudjak felelni és a vendégeim mindig úgy jöjjenek vissza, hogy valamilyen új élményben volt részük. Remélem felkeltettem az érdeklődésed és viszont láthatjuk egymást a legközelebbi kezelés alkalmával a Németh Cosmetics szalonomban! :) 

Nyitvatartás:

Az aktuális nyitva tartásról értesülhetsz a facebook oldalamon vagy a weboldalamon keresztül.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:A szalon előtt közvetlenül lehetséges a parkolás, amely ingyenesen áll rendelkezésre.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Németh Vivien
Telefon:+36-70-207-0160
Email:vivszynemeth@gmail.com
Honlap:http://nemethcosmetics.com
Facebook:http://facebook.com/nemethcosmetics
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek