NaMaCool Duo Kft. - szellőzőtisztítás, szellőzőmotorok

1204 Budapest, Bethlen u. 14. | +36-30-644-3829 | http://www.szellozomotorok.hu, http://www.szellozoventilator.hu
Desktop

1993 óta foglalkozunk panelházak szellőzőrendszereivel.

Felvilágosult gondolkodásmódunk segített hozzá ahhoz, hogy egyre többet foglalkozzunk az életkörülményeink jobbátételével, környezetünk védelmével, és a párhuzamosan dráguló életünkben egyre fontosabb szerepet töltsön be az energiapazarló életvitel megszűntetése.

A friss, szennyező anyagoktól mentes levegő a lakóterekben!

Fontos a rendszeres tisztítás, mert ennek hiányában egy portól roskadozó légvezeték miatt a szellőztető rendszer válik a levegőt káros anyagokkal telítő forrássá. A belélegzett levegő alapvetően kihatással van egészségünkre és az életminőségünkre.

Ehhez a nagy feladathoz szeretnénk mi is hozzájárulni, megoldást nyújtani, hogy egy komfortosabb életvitel elérése mellett egészségesebb életet és energia megtakarítást érhessünk el.

Elsősorban panelházak, társasházak részére ajánljuk a korszerű energiatakarékos szellőzőmotorjainkat.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek