NaMaCool Duo Kft. - szellőzőtisztítás, szellőzőmotorok

1204 Budapest, Bethlen u. 14. | +36-30-644-3829 | http://www.szellozomotorok.hu, http://www.szellozotisztitas.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

1993 óta foglalkozunk panelházak szellőzőrendszereivel.

Felvilágosult gondolkodásmódunk segített hozzá ahhoz, hogy egyre többet foglalkozzunk az életkörülményeink jobbátételével, környezetünk védelmével, és a párhuzamosan dráguló életünkben egyre fontosabb szerepet töltsön be az energiapazarló életvitel megszűntetése.

A friss, szennyező anyagoktól mentes levegő a lakóterekben!

Fontos a rendszeres tisztítás, mert ennek hiányában egy portól roskadozó légvezeték miatt a szellőztető rendszer válik a levegőt káros anyagokkal telítő forrássá. A belélegzett levegő alapvetően kihatással van egészségünkre és az életminőségünkre.

Ehhez a nagy feladathoz szeretnénk mi is hozzájárulni, megoldást nyújtani, hogy egy komfortosabb életvitel elérése mellett egészségesebb életet és energia megtakarítást érhessünk el.

Elsősorban panelházak, társasházak részére ajánljuk a korszerű energiatakarékos szellőzőmotorjainkat.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek