Munkaruházat Gyártó és Kereskedelmi Kft.

1201 Budapest, Berkenye sétány 7. | +36-20-372-8828, +36-30-305-1292 | http://www.konturtex-hu.webnode.hu
Desktop

Kontúr-Tex munkaruházat Gyártó és Kereskedelmi Kft.Munkaruhagyártással és védőfelszerelés forgalmazással foglalkozunk.Minden iparág számára gyártunk ruházatot, igény szerint standard vagy egyedi fazonban is. Komplett varrodai hátterünkkel, gyors és pontos kiszolgálás mellett teljesítjük megrendeléseinket.Szitázó kollégáink a hagyományos technika mellett egyedi logókat is készítenek mindennemű ruházatra, inggallérra, törölközőre, táskára, sapkára, esőkabátra is stb. Hímzést is vállalunk! Kiváló ár-érték arány!  Alapanyagainkat biztonsággal kínáljuk, mivel minősítettek, és a varrásra garanciát vállalunk.Egyedi méretvétellel-beazonosítással készítjük a ruhákat, akár telephelyenkénti méréssel.Kicsi vagy óriásméreteket is legyártunk egyedi szabásminta készítéssel. Cégünk egydarabos megrendelést is teljesít, mert a kis-megrendelők épp oly fontosak számunkra, mint a nagyok!  Partnereinket a jövőben is szeretnék Megrendelőink közt tudni és ennek érdekében mindent meg is teszünk! Igyekszünk a növekedő és változó igényeknek megfelelni, ezzel sikeres partnerkapcsolatot kialakítani és ápolni hosszú távon! Bérvarrás és bérszabászat is itt, nálunk a Kontúr-Tex Kft-nél! Egy kötelezettségektől mentes, rövid bemutatkozásra mindig akad idő... akkor is, ha új beszállítót keres, vagy ha csak kíváncsi mások termékeire, szolgáltatásaira adott témában. ...hisz MI bármikor előrukkolhatunk egy kedvezőbb, jobb ajánlattal... Keressen bennünket személyes találkozó miatt, hogy díjtalanul felmérjük a kollégák igényeit! Szép napot kívánunk!Kontúr-Tex Kft. 

Nyitvatartás:

Hétfő08.30 – 16.30
Kedd08.30 – 16.30
Szerda08.30 – 16.30
Csütörtök08.30 – 16.30
Péntek08.30 – 16.30
Üzlethelyiséggel egyelőre nem rendelkezünk. Egyeztetett személyes találkozóra lehetőség van a hét bármely napján, Budapesten vagy vidéken egyaránt! Vagy székhelyünkön, Pesterzsébeten!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-372-8828, +36-30-305-1292
Email:munkaruhagyartas@index.hu
Honlap:http://www.konturtex-hu.webnode.hu
Facebook:http://www.facebook.com/tex.kontur
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.