Kevin Movers Kft. - költöztetés

1205 Budapest, Nagykőrösi út 251. | +36-1-283-8529, +36-30-756-7889 | http://www.kevinmovers.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Kevin Movers Kft. 1997 óta nyújt professzionális szolgáltatást  Budapest, Magyarország és az Európai Unió egész területén. Szolgáltatási palettánkat 2005 folyamán bővítettük a belföldi- és nemzetközi költöztetésekkel és a hozzájuk kapcsolódó kényelmi szolgáltatásokkal. Nemzetközi minősítéseink is a biztonságot garantálják számodra! Cégünk fedhetetlen szakemberekből, profi eszközökből és megannyi elégedett ügyfélből áll. Éves forgalmunk is azt bizonyítja, hogy mi nem a levegőbe beszélünk!

Professzionális szolgáltatásainkkal a felméréstől kezdve a család kedvenceinek biztonságos szállításán keresztül a teljes kivitelezésig segítjük a fuvaroztatás, költözés előtt álló ügyfeleinket és partnereinket.

Kiemelkedő minőségű szolgáltatásaink közé soroljuk a költöztetésen kívül még a biztonsági antik szállítást és csomagolást, melyhez  kiváló minőségű  csomagolóanyagokat  biztosítunk.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-283-8529, +36-30-756-7889
Email:info@kevinmovers.com
Honlap:http://www.kevinmovers.hu
Facebook:https://www.facebook.com/kevinkoltoztetes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.