ITMan - Rendszergazda, rendszerintegráció

1202 Budapest, Farkaslaka u. 14. | +36-1-283-7737 | http://www.itman.hu
Desktop

ITMAN | Rendszergazda szolgáltatás, rendszerfelügyelet, rendszerintegráció kis- és középvállalkozások számára

„Kicsik között a legnagyobb"

Ezzel a mottóval alapítottuk meg az ITMAN Számítástechnikai Szolgáltató Kft-t, valamint azzal a célkitűzéssel, hogy Ön eddig csak a nagyvállalatok számára elérhető, professzionális minőségű informatikai szolgáltatásokat vehessen igénybe – kisvállalkozások számára is elérhető árszinten.

Professzionális informatikai szolgáltatásainkkal folyamatos rendelkezésre állást és magas szintű szakmai felkészültséget nyújtunk, hogy cégének informatikai rendszere hatékonyan és gördülékenyen segíthesse Önt céljai elérésében – olyan szinten, ahogy az eddig csak a nagyvállalatoknál volt megszokott. Ugyanakkor szolgáltatásainkban megőriztük mindazt, amitől egy kisvállalkozás szerethető: gyorsan és rugalmasan reagálunk ügyfeleink kéréseire, és kedvező árakat biztosítunk.

Cégünk visszaigazolta kezdeti elképzeléseinket, az indulástól kezdve dinamikusan fejlődik. Emellett ügyfélkörünk is folyamatosan bővül, annak ellenére, hogy az új partnerek felkutatása helyett a meglévők elégedettségének növelésére fektetjük a hangsúlyt. Új megrendelőink rendre a korábbi elégedett ügyfelek ajánlására keresnek fel minket. Kívánhat ennél jobb visszajelzést egy cég?

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kiss Ferenc
Telefon:+36-1-283-7737
Email:info@itman.hu
Honlap:http://www.itman.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek