Erzsébet téri Állatorvosi Rendelő

1203 Budapest, Szent Erzsébet tér 14. | +36-1-284-5657, +36-30-950-0573

Oszd meg másokkal!

Desktop

Praxisomat 1992-ben kezdtem, 1999 óta a Szent Erzsébet téri rendelőben tevékenykedem és fogadom házi kedvenceiket.

Igyekeztem egy olyan rendelőt kialakítani, ahol nem csak betegségek kezelésével foglalkozom, hanem preventív – megelőző – munkát is végzek, diétás tápokkal is ellátom kisállataikat.

A barátságos környezet megnyugtató a gazdik számára is. Praxisom a védőoltások mikrochipes állatazonosítóval történő ellátáson túl belgyógyászati, sebészeti és szülészeti ellátást biztosít.

Kitűnően felszerelt rendelőben műszeres vizsgálatokat (EKG, endoszkópia). Ultrahangos vizsgálat, ulrahangos fogkőeltávolítás, röntgendiagnosztika.

A laborvizsgálatok eredményét rövid időn belül tudatom a gazdikkal.

Külföldre utazna? Ez sem probléma hiszen kedvenceit útlevéllel látom el. Előzetes bejelentkezés nem szükséges, nyitva tartási időn belül fogadom Önöket. Rendelőm előtt ingyenes parkolási lehetőség van. Kívánságukra házhoz megyek Budapest területén, de kérésre vidékre is.

Kiválóan felszerelt rendelőmbe várom régi és új kedvenceiket és gazdáikat. Bármikor hívhat, hiszen rendelési időn kívül házhoz is megyek.

Nyitvatartás:

  • Hétfőtől péntekig: 10.00 12.00 és 17.00-19.00
  • Szombat:   9.00-12.00

Telefonon történő egyeztetés esetén rendelési időn kívül házhoz is megyek.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Klingler László
Telefon:+36-1-284-5657, +36-30-950-0573
Email:kemdoc@freemail.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek