EP-RC Security Kft. - távfelügyelet, vagyonvédelem

1201 Budapest, Jósika u. 22. | +36-1-287-8382, +36-20-544-5817 | http://www.ep-rc.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A  bűnmegelőzés feladata nagyon nehéz - a rendőrség segítségén kívül, ebben a tekintetben csak magunkra számíthatunk. A megfelelő védelem megtalálása és kialakítása komoly döntés. Az EP-RC és a mögötte álló szakemberek több évtizedes tapasztalata, kiváló helyismerete megkönnyíti az Ön helyzetét. Számos ház-,  lakás-, üzlettulajdonos döntött már mellettünk. Számos hivatali épületet és intézményt felügyelünk. Ennyi ügyfél nem tévedhetett, amikor minket választott.

Cégünk fő profilja:

  • különböző biztonsági rendszerek telepítése,
  • távfelügyeleti diszpécser és járőrszolgálat,
  • egyéb vagyonvédelmi feladatok ellátása.

A bűnmegelőzésnek rengeteg speciális területe van és ezek közül a legtöbb nem számít veszélytelen feladatnak.

  • Nem elég beszereltetni egy riasztót egy ismerőssel vagy olyannal, aki már látott ilyet, vagy el tudja olvasni a mellékelt kézikönyvet.
  • A biztonsági rendszerek tervezése, beszerelése komoly szakértelmet kíván.
  • Emellett a riasztók folyamatos, 24 órás felügyeletére is szükség van.
  • Jelzés esetén, a veszély megelőzésére, illetve elhárítására alkalmas szakembernek kell azonnal megjelenniük a helyszínen.

Ennek megvalósításában segítünk ügyfeleinknek.

Felelősségbiztosítási háttérrel, a szükséges rendőrhatósági engedélyek birtokában éjjel-nappal készen állunk ügyfeleink biztonságának a szavatolására. Cégünk tagja a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Budapesti Szervezetének. Munkatársaink vagyonőr-igazolvánnyal és hivatásos jogosítvánnyal rendelkeznek.

Aki távfelügyeleti szolgáltatásunkat választja, annak saját diszpécserközpontunk és járőrszolgálatunk segítségével garantáljuk a biztonságot.

 

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-287-8382, +36-20-544-5817
Email:ep-rc@t-online.hu, info@ep-rc.hu
Honlap:http://www.ep-rc.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek