Desktop

Tapasztalataink szerint a biológiai növényvédelem és az ökológiai gazdálkodás termékei hatékonyan csak szaktanácsadással egybekötve árusíthatóak. A vásárlók (hobbikertészek és gazdálkodók) időbeosztása nem teszi lehetővé egy viszonylag rövid nyitva tartású bolt üzemeltetését.

Ezért döntöttünk, úgy, hogy bezárjuk XVIII. kerületi, a Lőrinc Piac mellett található Bio-Gazdaboltunkat és az értékesítést három módon folytatjuk:

  • Ingyenes szaktanácsadás keretében irodánkban (1203 Bp. Kende Kanuth u. 58.), kizárólag telefonos egyeztetés alapján, teljesen rugalmasan
  • Helyszíni szaktanácsadás keretében
  • Bio-Gyömbér Webáruházunkból személyes írásbeli tanácsadással emailben

Terveink szerint minden hazánkban forgalmazott ökológiai gazdálkodásban engedélyezett kertészeti terméket szeretnénk megjelentetni webáruházunk kínálatában. Szándékunk szerint létrehozunk egy olyan pontot, ahol találkozik egymással a profi biogazdálkodó, a hobbikertész és mindazon cégek, amelyek a vegyszermentes gazdálkodáshoz kínálnak termékeket, megoldásokat. Ehhez nemcsak helyet, hanem szaktudást is igyekszünk biztosítani. Kapcsolódó szolgáltatásként városi kertekben ökológiai rendszerek kialakítását vállaljuk, webáruházunkban pedig biokertészeti áruinkat lehet megrendelni.

  • Elsődleges lesz a személyes tanácsadás, az ismeretterjesztés és a vidéki területekre történő kiszállítás, elérhetőség.
  • Újdonságként segítjük kisebb gazdaságok ökológiai gazdálkodásra való átállását és a felkészülést az ellenőrzésre.
  • Az előző évi igények kielégítésére önköltségi áron vállaljuk ökológiai közösségek kialakítását, ingyenes (kiszállási költséget kérünk) előadások tartását a biológiai növényvédelemről, illetve saját fejlesztésű magasított ökológia dombágyásaink akciós áron történő közösségi építését.

Keressék honlapunkon előadásainkat, tanfolyamainkat is!

Nyitvatartás:

Telephelyünk webáruházi átadó pontként is működik, ahol telefonon egyeztetett időpontban a Bio-Gyömbér Webáruház kínálatának 90 %-a megtekinthető.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek