Pesterzsébeti Lovasiskola

1204 Budapest, Mártírok útja 286. | +36-1-284-6466, +36-20-284-4072, +36-20-945-8057 | http://www.pestszenterzsebetilovasiskola.hu, http://pesterzsebetilk.mindenkilapja.hu
Desktop

"Nincs fedeles lovardánk, nincs ugróparkunk, se versenypályánk. A világ legotthonosabb lovardája vagyunk, rajtam kívül több ezren értik, hogy mit érzek akkor, mikor kimondom: P.E.L.I. Nálunk születnek a legjobb lovasok, és nem örülök, hogyha ezt valaki nem hiszi el. Büszkén gondolok oktatóinkra, lovainkra és lovasainkra, lovászainkra! Póniztatásban mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak a világ legjobb lovai! Pesterzsébeti lovas klub, én így szeretlek!"

Nyitvatartás:

Bejelentkezéssel.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek