Pesterzsébet Jégcsarnok

1201 Budapest, Zodony u. 1. | +36-1-421-5105 | http://esmtk.com/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Létesítményünk a Budapest XX.ker. Zodony utca 1. szám alatt, a Gubacsi híd és Helsinki út melletti területen, a Gubacsi lakótelep és Mediterrán lakópark közelében épült. A Zodony utca a régebbi térképeken a Téglaégető utca folytatásaként található meg. A finn tervek szerint épült létesítményben 1000 ülőhely vagy 1500 állóhely található a nézők számára. Két nagyobb és két kisebb öltöző áll a sportolók rendelkezésére.

Jégpálya mellett gumiszőnyeggel ellátott büfé fogadja a látogatókat, akik akár korcsolyában is bemehetnek oda. Az emeleten étterem-söröző működik.

Aki nem hoz korcsolyát, a kölcsönzőben szerezhet be magának egyet, vagy a sajátját tartathatja karban az ott működő élezővel. Aki szeretne korcsolyázó vagy jégkorong felszerelést vásárolni, az előcsarnokban megteheti, ahol márkás felszereléseket árusító sportbolt található.

Az aktuális (heti) közönségkorcsolyázások időpontjait megtekinthetik a Közönségkorcsolyázás és hírek link alatt, valamint tájékozódhatnak a Jégbeosztás-nál is. Az egyéb heti programok főleg vasárnap kerülnek megrendezésre, ahol a fennmaradó időpontokban lehet közönségkorcsolyázni. Kivételes esetekben az állandó időpontokra a programváltoztatás jogát fenntartjuk, erről legkésőbb a változás előtti napon a honlapon, valamint a jégcsarnokban hirdetményben tájékoztatjuk a közönséget, de ezt természetesen inkább elkerüljük. Kérjük, hogy kísérjék figyelemmel honlapunk Jégbeosztás oldalát és a jégcsarnok előcsarnokában a heti jégbeosztás kiírását, hogy valóban az Önöknek legmegfelelőbb időpontokat választhassák ki.

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 22.00
Kedd06.00 – 22.00
Szerda06.00 – 22.00
Csütörtök06.00 – 22.00
Péntek06.00 – 22.00
Szombat06.00 – 22.00
Vasárnap06.00 – 22.00

További információk:

Parkolás:saját parkolóban ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-421-5105
Email:esmtk.iroda@gmail.com
Honlap:http://esmtk.com/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek