Lakshmi Jógastúdió

1204 Budapest, Magyar u. 10. | +36-20-490-0334 | http://www.lakshmijoga.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Budai Brigitta vagyok. 2006-ban találkoztam először a jógával. Az Ashtanga vinyasa jógát próbáltam ki elsőként, melyet azonnal megszerettem. Számos pozitív dolgot tapasztaltam magamon, azon túl, hogy rugalmassá vált a testem, egészséges, energikus emberré váltam. A legfontosabb mégis az, hogy a jóga által lelki harmóniámra is rátaláltam.

Minél többet gyakoroltam, annál inkább úgy éreztem, hogy szeretném másokkal is megismertetni a jógának e csodás hatásait. Így jelentkeztem a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola Jógamester szakára, ahol 2013 februárjában szereztem diplomát.

Jógaoktatóként szeretném, ha minél többen megtalálnák önmagukat a jóga által, valamint ha minél többen megtapasztalnák azt a testi, szellemi, és legfőképpen lelki harmóniát, amit a jóga gyakorlása adhat nap mint nap.

JÓGA ÓRÁK:

  • Hatha jóga
  • Hatha flow (dinamikus)
  • Kismama jóga
  • Magánóra

Weblap: www.lakshmijoga.hu

Szeretettel várunk foglalkozásainkra!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek