Europe Tennis Center I.

1203 Budapest, Közműhelytelep u. 21. | +36-1-283-1042 | http://www.europetenniscenter.hu/etcI_index.htm
Desktop

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy szeretné igénybe venni tenisz klubunk valamely szolgáltatását, akkor az Europe Tennis Center tekintetében egy olyan klubra lelt, ahol a sportolás után kulturált körülmények között öltözhet és zuhanyozhat, ha kedve tartja további kellemes időtöltésként élvezheti a büfénk saláta, szendvics és italkülönlegességeit, vagy elvonulhat társaival egy békés sarokba egy kártya partira, esetleg a teraszon egy pohár jó sört iszogatva megnézi a klub utánpótlás korú és nemzetközi szintű játékosainak edzését.

Klubunkat benépesítik a hasonló igényű sportot szerető emberek. Célunk, és a kezdetek óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy szolgáltatásaink minél többrétűek és színvonalasabbak legyenek. Úgy érezzük, hogy munkánk nem eredménytelen, és egy olyan hangulatos klubbot sikerült létrehoznunk, ahová a sportbarátoknak mindig érdemes betérni. Ezt bizonyítja vendégeink eddigi visszajelzése.

Klubunk a Erzsébeten, a Soroksári út és a Ráckevei Duna ág közötti területen található a Mediterrán lakópark szomszédságában. Ez a terület Budapest legdinamikusabban fejlődő sportközpontja. Teniszklubunkon kívül megtalálható még egy fedett jégcsarnok, műfüves focipályák, és már épül a fedett versenyuszoda-strand. Klubunk kiválóan alkalmas napközbeni kikapcsolódásra-sportolásra, mert elhelyezkedésénél fogva gyorsan és könnyen bármilyen közlekedési eszközzel megközelíthető.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 21.00
Kedd07.00 – 21.00
Szerda07.00 – 21.00
Csütörtök07.00 – 21.00
Péntek07.00 – 21.00
Szombat07.00 – 20.00
Vasárnap07.00 – 20.00

További információk:

Utalványok, kártyák:Üdülési csekk

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek