Pyro-Fox '93 Kft - Tűzijáték Szaküzlet

1205 Budapest, Jókai Mór u. 79. | +36-20-971-8041 | http://www.petardabolt.hu
Desktop

1993 óta vagyunk  a pirotechnika szerelmesei és elkötelezettjei. 1999-ben megalakult meg cégünk akkor még "bt"-ként mely az akkor hirtelen megnövekedett tűzijáték igényeket szolgálta ki. A folyamatos fejlődés magával hozta a cég formátumának megváltozását is, 2005-ben már 21 fő képzett szakemberrel kft-ként működtünk tovább. Stabil megrendelői körünket az általunk nyújtott maximális biztonság és teljesítmény garantálja. Nemcsak az önkormányzatok és közigazgatási szervezetek, de számos vállalat is igénybe veszi pirotechnikai szolgáltatásunkat. Ezen túlmenően a lakosság igényeit is magas szinten tudjuk kiszolgálni különféle magánrendezvények kapcsán, vagy privát party-k, sportesemények, esküvők, születésnapokon lévő kedves megemlékezések okán. Látogasson el hozzánk, készséggel állunk rendelkezésére!

Figyelem! A weboldalcímunk ellenére petárdát nem tartunk, nem árusítunk! Köszönjük megértésüket!

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 18.00
Kedd09.00 – 18.00
Szerda09.00 – 18.00
Csütörtök09.00 – 18.00
Péntek09.00 – 18.00
Amennyiben külső helyszínre kell mennünk, boltunk zárva tarthat a nyitvatartási időben. Kérjük, ez esetben hívjon minket megadott telefonszámunkon.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Kereszturi Attila
Telefon:+36-20-971-8041
Email:info@pyrofox.hu
Honlap:http://www.petardabolt.hu
Facebook:https://www.facebook.com/petardabolt/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek