Tátra Téri Általános Iskola

1204 Budapest, Tátra tér 1. | +36-1-289-0686 | http://tatrater.hu

Oszd meg másokkal!

Németet és angolt tanítunk. A 2007/2008-as tanévtől felmenő rendszerben emelt óraszámban is oktatjuk az angol nyelvet. Negyediktől nívócsoportos oktatással kezdődik a kötelező nyelvoktatás. A kerületi nyelvi versenyeken rendszeresen dobogós helyezéseket érnek el tanulóink.

Hasonlóan sikeres számítógépes oktatásunk is. A szaktanteremben kis csoportokban folyik a számítástechnika oktatása, s délutáni szakkörökön is telt ház van.

Sok délutáni program isvan. Rajz-, kézműves-, dráma és karateszakkör, hittan, szolfézs - amit a zeneiskola tanárai tartanak - tömegsport kicsiknek és nagyoknak.

A XX. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-289-0686
Email:tatrater@freemail.hu
Honlap:http://tatrater.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek