Szivárvány Baptista Gimnázium és Szakképző Iskola

1204 Budapest, Pöltenberg u. 10-12. | +36-1-347-0950 | http://www.szivarvanyszakkepzo.hu
Desktop

Az intézményben folyó oktatási-nevelési tevékenység – az alaptevékenységben megfogalmazottakra tekintettel – 10-15 fős osztályokban, egyéni bánásmód alkalmazásával, differenciált módon történik.

Az idegen nyelv oktatás angol nyelven történik, előzetes tudásszint-felmérés alapján.

Napi testedzés biztosított az iskola székhelyén.

Tanulóink szükség szerint igénybe vehetik a fejlesztő- és gyógypedagógusok vagy iskolapszichológus, iskolaorvos segítségét is.

Az iskola tanulói számára kollégiumi férőhely biztosítása is megoldható.

Szakképző évfolyam tanulói számára tanulószerződés alapján ösztöndíj, étkezési támogatás, munkaruha, üzem-egészségügyi ellátás is biztosított.

Speciális szakiskolaként lehetőséget biztosítunk a többi tanulóval együtt haladásra nem képes tanulók részére, hogy piacképes szakmához jussanak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek