Nyitnikék Óvoda - Zöld ovi Tagóvoda

1201 Budapest, Torontál u. 7. | +36-1-283-1275 | http://zoldovi-torontal.hu, http://nyitnikek-pesterzsebet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az óvoda 1979-ben épült, pár éve Pesterzsébet Önkormányzata kicserélte a külső nyílászárókat, leszigetelte az épületet, felújította szülői közreműködéssel a gyermekmosdókat. Az emeletes épületben négy csoport működik, kettő az emeleten, kettő a földszinten. Csoportszobáink tágasak, világosak, jól felszereltek. Udvarunk szépen parkosított, az EU-szabványnak megfelelő játékeszközökkel felszerelt.

Óvodánk nem csak külsejében zöld, hanem szellemében is. Mindannyian, akik itt dolgozunk, fontosnak tartjuk, hogy a nálunk növekvő gyermekekben megalapozzuk a „zöld szemléletet”, azaz gyermekeink szeressék, óvják a természeti, társadalmi értékeket, érezzenek rá arra, hogy ők is felelősek annak megóvásáért. Mindezt sok játékkal, kísérletezéssel, megfigyeléssel, sétával, énekkel, verssel, kézműveskedéssel igyekszünk elérni. Minden csoportszobában kialakítottunk egy természetsarkot, ahol az akvárium vagy terrárium mellett helyet kapnak a természet kincsei is. Az óvoda épületében berendeztünk egy természetbúvár-szobát, ahol alkalmanként foglalkozásokat tartunk a nagyoknak.

A gyermekek és pedagógusok „egyenpólóját” jelképünk, a zöld békafej díszíti, melyet kirándulásokon, ünnepeinken viselünk. A hagyományos ünnepeken kívül megemlékezünk a „zöld ünnepekről” is, melynek kiemelkedő eseménye április végén a Föld napja alkalmából rendezett családi játszó-délelőttünk.

XX. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.