Nyitnikék Óvoda - Boróka Tagóvoda

1203 Budapest, János u. 2. | +36-1-284-6398 | http://janos-boroka.hu, http://nyitnikek-pesterzsebet.hu

Oszd meg másokkal!

A János utcai tagóvoda lakótelep közepén 1979-ben nyitotta meg kapuit, 6 csoporttal.

A korosztályi megosztásnál megtalálható óvodánkban az azonos életkorú, és a részben osztott csoport is, mely lehetőséget teremt arra, hogy a barátok, testvérek együtt nevelkedhessenek.

Kitűnően felszerelt tornaszobájával, nagy udvarával áll a gyermekek rendelkezésére. Az integrált nevelés évek óta kiemelt szerepet kap intézményünkben. Tagintézményünk arculatát a több évre visszatekintő hagyományőrző és kézműves programjaink adják. Különös gondot fordítunk a szülőkkel való pozitív együttműködésre.

XX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek