Nyitnikék Óvoda - Békaporonty Tagóvoda

1203 Budapest, Csepeli átjáró 10/A. | +36-1-283-0631 | http://www.gubacsovi.hu, http://nyitnikek-pesterzsebet.hu

Oszd meg másokkal!

A Csepeli átjáró tagóvoda az 50-es években épült, a Duna-part és a Gubacsi-híd közelében, kertvárosi övezetben. Egy társasház földszinti lakásaiból kialakított 4 csoportos óvoda, vegyes életkorú csoportszervezéssel. Tornateremmel nem rendelkezünk. Az udvar forgalomtól elzárt, jól felszerelt. A közeli Duna-part jó lehetőséget kínál a sétákhoz, megfigyelésekhez, mely a külső világ tevékeny megismerését, mint kiemelt feladatunkat segíti. Célunk a természettel, a környezettel való harmonikus együttélésre nevelés, a természetszerető személyiség alakítása.

XX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek