Nyitnikék Óvoda

1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 3. . | +36-1-284-5755 | http://kossuth-lilaovi.hu, http://nyitnikek-pesterzsebet.hu

Oszd meg másokkal!

Óvodánk az 1970-es évek végén épült. Pesterzsébet központjában, lakótelep közepén helyezkedik el. Ennek megfelelően a gyermekek többsége emeletes házakban, kert nélküli lakásokban élnek. Intézményünk 7 csoporttal működik, jól felszerelt udvarral, tornateremmel rendelkezik. Óvodásaink lakókörnyezetéből adódóan kiemelt feladatunknak tekintjük a környezet megismerésére nevelést. Valljuk, hogy aki szereti a természetet, az védeni is fogja, ezért „zöld szemmel” neveljük gyermekeinket. Környezetvédő, természetbarát tevékenységünk alapján 2012-ben elnyertük a „Zöld Óvoda” címet. Nevelésünkben megjelenik a néphagyományok megismerése, őrzése, ápolása. Inkluzív szemléletmódunk képessé teszi nevelőközösségünket a sajátos nevelési igényű gyermekek integrált nevelésre.

2013 szeptemberétől – az Alapító Okirat módosítása  alapján – intézményünkben két csoportban angol nyelvű játékos nevelés folyik.

Óvodapedagógusaink nyitottak az új ismeret iránt. Folyamatosan megújuló pedagógiai szaktudással személyre szólóan közvetítjük értékeinket, ismereteinket.

XX. kerületi óvodai körzetek

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek