Lurkóház Óvoda - Kincskereső Tagóvoda

1202 Budapest, Hunyadi tér 15. | +36-1-285-4877 | http://lurkohazovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk Pesterzsébet kertvárosi részén, családi házas zöldövezeti környezetben található. Könnyen megközelíthető a 99-es autóbusszal, viszont a tömegközlekedés zajától és porától megkímélt, csendes, nyugodt, parkkal határolt téren helyezkedik el.

Helyi Nevelési Programunk a Lurkónevelő: a Lurkóház Óvoda nevelési gyakorlata a központi óvodával azonos. Programunkban kiemelt szerepet kap az egészséges életmód és a környezettudatos magatartás alakítása, valamint az anyanyelvi és kommunikációs képességek fejlesztése.

Udvarunk tágas, parkosított.  Minden csoport külön felújított árnyékos homokozóval ellátott udvarrésszel rendelkezik. Csúszdák, mászókák, ügyességi játékok, füves és betonozott területek, kerti bútorok biztosítják a természetes és változatos mozgás és játék lehetőséget a gyermekek számára.

Előkertünkben kis „tanösvényt” létesítettünk, mely lehetőséget nyújt az udvar növény és állatvilágának természetes környezetben való közvetlen megfigyelésére, kerti munkára, tapasztalatszerzésre.

A közelmúltban felújított óvodaépület 100 kisgyermeknek biztosít férőhelyet, ők 4 tágas, napfényes, esztétikusan berendezett csoportszobában töltik napjaik nagy részét. A csoportszobák felszereltsége mennyiségben, és minőségben is megfelel az adott korcsoport igényeinek. A Mártírok óvodával közösen működő alapítványunk (Erzsébeti Lurkókért Alapítvány) támogatásával folyamatosan igyekszünk bővíteni a játékok, fejlesztőeszközök, és berendezési tárgyak körét.

A négy csoportban sok éves szakmai tapasztalattal rendelkező óvodapedagógusok foglalkoznak a gyerekekkel. Az őket segítő pedagógiai asszisztens és a dadus nénik szintén gyermek centrikusak, munkájukat hivatástudattal végzik.

XX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-285-4877
Email:info@lurkohazovoda.hu
Honlap:http://lurkohazovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.