Lurkóház Óvoda - Gyermekkert Tagóvoda

1204 Budapest, Köztársaság tér 1. | +36-1-283-0819 | http://lurkohazovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk kerületünk zöldövezeti, családi házakkal körülvett területén helyezkedik el. Tágas, ligetes, tiszta, jól felszerelt udvarral rendelkezik, amely megfelelően biztosítja a változatos szabad játék-, és mozgáslehetőséget a gyermekek számára. Az udvari mozgás mellett jól felszerelt tornatermünk is biztosítja a gyermekek mozgásigényének kielégítését. Csoportszobáink világosak, esztétikusan berendezettek, biztonságosak.

A neveléshez, fejlesztéshez, környezetalakításhoz szükséges felszereltségünket a szülők és szponzorok támogatásával működő alapítványunk segítségével folyamatosan bővítjük.

Pedagógiai programunkban kiemelt helyet foglal el a környezet védelméhez és megóvásához kapcsolódó szokások alakítása, a környezettudatos magatartás és egészséges életmód megalapozása.

Csoportjainkban érzelmi biztonságot nyújtó, szeretetteljes légkörben tevékenykedhetnek a gyermekek, gondoskodunk lelki, testi, szociális szükségleteinek kielégítéséről. A szabad játék, és a tevékenységekben megvalósuló tanulás mellett, az egyéni fejlődési ütemet figyelembe vevő fejlesztés is játékos formában történik.

A szakmailag jól felkészült, sokoldalú, tapasztalt óvodapedagógusok arról is gondoskodnak, hogy gyermekek boldogan töltsék napjaikat, így a szülők nyugodtak lehetnek, mert tudják, hogy gyermekük jó helyen van.

XX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-283-0819
Email:info@lurkohazovoda.hu
Honlap:http://lurkohazovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek