Lurkóház Óvoda - Gyermekkert Tagóvoda

1204 Budapest, Köztársaság tér 1. | +36-1-283-0819 | http://lurkohazovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk kerületünk zöldövezeti, családi házakkal körülvett területén helyezkedik el. Tágas, ligetes, tiszta, jól felszerelt udvarral rendelkezik, amely megfelelően biztosítja a változatos szabad játék-, és mozgáslehetőséget a gyermekek számára. Az udvari mozgás mellett jól felszerelt tornatermünk is biztosítja a gyermekek mozgásigényének kielégítését. Csoportszobáink világosak, esztétikusan berendezettek, biztonságosak.

A neveléshez, fejlesztéshez, környezetalakításhoz szükséges felszereltségünket a szülők és szponzorok támogatásával működő alapítványunk segítségével folyamatosan bővítjük.

Pedagógiai programunkban kiemelt helyet foglal el a környezet védelméhez és megóvásához kapcsolódó szokások alakítása, a környezettudatos magatartás és egészséges életmód megalapozása.

Csoportjainkban érzelmi biztonságot nyújtó, szeretetteljes légkörben tevékenykedhetnek a gyermekek, gondoskodunk lelki, testi, szociális szükségleteinek kielégítéséről. A szabad játék, és a tevékenységekben megvalósuló tanulás mellett, az egyéni fejlődési ütemet figyelembe vevő fejlesztés is játékos formában történik.

A szakmailag jól felkészült, sokoldalú, tapasztalt óvodapedagógusok arról is gondoskodnak, hogy gyermekek boldogan töltsék napjaikat, így a szülők nyugodtak lehetnek, mert tudják, hogy gyermekük jó helyen van.

XX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-283-0819
Email:info@lurkohazovoda.hu
Honlap:http://lurkohazovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.