Lurkóház Óvoda

1202 Budapest, Mártírok útja 205/B. | +36-1-285-5102 | http://lurkohazovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Gyermekeink nap, mint nap élvezhetik az óvoda udvarát: minden csoportnak külön udvarrésze van, tágas árnyékolt füves terület, zömében fedett homokozók, udvari játékok biztosítják az aktív mozgás, levegőzés lehetőségét. Óvodánk Pesterzsébet peremén, zöld övezetben, zömében családi házas környezetben található. Környezeti adottságait tekintve igen jó helyzetben van: megfelelő a közlekedés, kiépült az infrastruktúra, bölcsőde, iskola, orvosi rendelő közelben található. A környék nyugodt, csendes, jó a levegő.

Az egyemeletes épületben négy csoport működik, rendezett, felújított környezetben. Minden csoport saját mosdóval és öltözővel rendelkezik. Csoportszobáink tágasak, világosak, szépen berendezettek, játékeszközökkel jól ellátottak, családias környezetet, biztonságot nyújtanak a gyermekeknek. Nevelőközösségünk folyamatosan dolgozik azon, hogy ízléses, esztétikus környezetet alakítsunk ki, s ehhez jelentős támogatást nyújt az intézményhez kapcsolódó Erzsébeti Lurkókért Alapítvány is.

Intézményünk légköre barátságos, érzelmi biztonságot nyújtó, a kollégákat a tolerancia, el, és befogadás jellemzi. Pozitív értékközvetítő munkánk eredményessége visszaköszön abban is, hogy szívesen választanak bennünket a szülők. Összeszokott nevelőtestületünk számára fontos a szakmaiság, a folyamatos megújulás, melynek érdekében rendszeresen veszünk részt továbbképzéseken. Óvodapedagógusainkat a sokoldalúság, együttműködés jellemzi, s erre alapozva megfelelő attitűddel fordulunk a gyermekek felé.

XX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-285-5102
Email:info@tlurkohazovoda.hu
Honlap:http://lurkohazovoda.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek