Gyermekmosoly Óvoda

1203 Budapest, Bíró Mihály u. 1. | +36-1-285-0025 | http://www.gymo.hu
Desktop

Pedagógiai programunk önálló, folyamatos napirendi struktúrában valósul meg. Fontosnak tartjuk a gyermeki szabadságot, az aktivitás élményének szükségességét.

Nem az elvárt fejlettségi szintből indulunk ki, hanem a lehetséges fejlesztést tartjuk fontosnak. Hangsúlyossá válik a differenciált pedagógia szükségessége.

Óvodánk szakmailag önálló nevelési intézmény, a családi nevelés kiegészítője, amelynek alapfunkciója: egészségvédő - egészségfejlesztő - egészségnevelő, továbbá személyiségfejlesztő, szocializációs és nevelő tevékenység, az óvodás gyermek testi- lelki szükségleteinek kielégítése.

XX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-285-0025
Honlap:http://www.gymo.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek