Gézengúz Óvoda - Gyöngyszem Tagóvoda

1201 Budapest, Vörösmarty u. 91. | +36-1-285-6937 | http://www.gyongyszemovi.hu
Desktop

A Pesterzsébeti Gézengúz Óvoda 3 tagóvodából áll így a 15 csoport 387 férőhellyel várja a gyermekeket az óvoda varázslatos világába. A tagóvodáknak saját arculata van, így a telephelyünkön lévő Zalán utcai óvoda főleg a környezettudatos szemléletet, egészséges életmódot; a Vackor tagóvoda a hagyományőrzést, népi kultúrát és jelképeit tartja specifikumának. A Gyöngyszem tagóvoda az „együtt a családokkal a családokért” szemléletet képviseli. 2015-től vegyes életkorú csoportban két tannyelvű nevelés-oktatás van ebben a tagóvodában. A Süni csoportban a két magyar pedagógus mellett két angol nyelven beszélő pedagógus is dolgozik. Az egyik csak angolul beszélve kommunikál egész délelőtt a gyerekekkel. Munkájukat korszerű interaktív tábla segíti. A tanulási tartalmakat egymáshoz igazítva tervezik a pedagógusok. Mivel a csoport vegyes életkorú a felvétel folyamatos.

Mindhárom tagóvodában a csoportszobák barátságosak, jól felszereltek. Valamennyi csoportunkban az éppen aktuális témaprojekteknek megfelelően van berendezve, ehhez elengedhetetlen mind a 15 csoportban a mobil bútorok használata. A tudatosan kialakított tárgyi környezet a gyermekek környezettudatos magatartásának megalapozását is támogatja.

XX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek