Baross Német Nemzetiségi Óvoda

1201 Budapest, Baross u. 79. | +36-1-283-3625 | http://www.barossovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodai programunk középpontjában a játék- egészséges életmódra nevelés – környező világ megismerése áll. Helyi programunk specialitása a német nemzetiségi nevelés, melyben a gyermekek kétnyelvű környezetben nevelkednek. Az élet, mint alapvető érték, egészségünkkel, környezetünkkel, és népeink hagyományaival szorosan összefügg. A kisgyermekben kialakítani ennek értékét, tudatosan ápolni, védeni, átörökíteni elengedhetetlen feladata nevelőmunkánknak. A játék az óvodás korú gyermek alapvető és legfontosabb tevékenysége. Az óvodai mindennapokban a játékra fordítjuk a legtöbb időt, mert ezáltal különböző érzelmeket élnek át, barátokat szereznek, megismerik egymást, megtanulnak alkalmazkodni, szabályokat elfogadni és betartani. A mozgás az élet alapja. A mozgás segíti a gyermeket a környező világ jobb megismerésében, a környezet felfedezésében és meghódításában. Mindkét óvodában változatos eszközökkel felszerelt tornaterem biztosítja a gyermekek mozgásfejlesztését.

XX. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-283-3625
Email:baross@barossovi.hu
Honlap:http://www.barossovi.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek