Oviból Suliba

1203 Budapest, Ady Endre u. 68-70. | +36-30-858-2810 | https://www.ovibolsuliba.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Eljött hát az idő, és gyermeke nagycsoportos lett az óvodában? Tavasszal kiderül, hogy mehet-e iskolába, vagy marad még egy évet nagycsoportos? Szeretné, hogy gyermeke magabiztosabban kezdje az iskolát?

Én abban tudok gyermekének segíteni, hogy játékos feladatokkal "fejlesztem" őt úgy, hogy észre sem veszi, hogy ez "munka" a javából. Egy-egy alkalommal 45 percet "dolgozunk" együtt játékosan, szépen hozzászoktatva őt ahhoz, hogy bizony abban a 45 percben figyelni kell.

A foglalkozások célja tehát az, hogy játékos módon fejlesszük az iskolai évek előtt álló gyermekek készségeit. Olyan készségeket, mint a rendszerben gondolkodás, helyes ceruzatartás, ami a vonalvezetéshez szükséges, magabiztos számolás és szókincs bővítés, amelyekre szüksége lesz az 1. osztályos tanulónak.

Amennyiben gyermeke nagycsoportos, és szeretné kicsit jobban felkészíteni az iskola kihívásaira, vagy a tavaszi óvodai szintfelmérőn azt a választ kapták, hogy a gyermeknek maradni kell még egy évet és úgy érzi, szükséges gyermekének egyéni felzárkóztatása, akkor keressen bizalommal!

Nyitvatartás:

Egyéni foglalkozások előre egyeztetett időben

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek