Mester-Jogsi Autós-Motoros Iskola

1203 Budapest, Helsinki út 3. | +36-20-358-3236 | http://www.mesterjogsi.hu
Desktop

Miért a Mester-Jogsi?

Oktatóink több mint 20 éve tanítanak fiatalokat vezetni: ezért higgadtan kezelünk minden helyzetet és szinte ránézésre tudjuk, hogy mi az, amiben konkrétan Neked kell a legtöbbet adnunk!

Működő, tanításra felkészített autókon tanítunk – nem arra tanítunk meg, hogyan kell hatékonyan tolni az autót, hanem a vezetésre!

Ez nem a hadsereg! – mi nem ordítunk a tanulóinkkal, ha hibáznak – pontosan tudjuk, hogy meg kell tanulnod vezetni, és azt is, hogy van akinek ez könnyebben, és van akinek nehezebben megy!

Kiszámíthatóak vagyunk – pontosan ki fogod tudni számolni, hogy mennyibe kerül a jogosítványod!

Kategóriák: "A" "B" "C" "CE"

Nyitvatartás:

Csütörtök13.00 – 18.00
Péntek13.00 – 17.00

Ügyfélfogadás a nyitvatartáson kívül telefonos egyeztetéssel megoldott!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek