Lipovszky Péter matematika-fizika szakos magántanár

1204 Budapest, Szerdahely u. 6/A. | +36-1-266-6373, +36-70-532-4476 | http://www.matek-fizika-korrepetalas.hu
Desktop

Magántanítványokkal 1991-től foglalkozok, főállású magántanárként 2003 nyarától dolgozom vállalkozóként. A munkámat a nagyfokú hatékonyság jellemzi. A diákokkal egyénileg a saját tudás szintjükhöz és képességeihez mérten foglalkozom. Világosan egyszerűen, következetesen adom át az ismereteket ,gyakorlásokkal. Így el tudom érni, hogy a maximumot hozzák ki magukból. Esetek többségében ennek hatására az általános tanulmányi eredményekben is javulás áll be gyengébb és átlagos képességű diákok esetén.  Pótvizsgázóim 100%-os sikert érnek el a vizsgákon. A jobb és kiváló képességekkel megáldott diákjaim mindenhol az elsők között teljesítenek érettségin, felvételin, emelt és középszinten egyaránt.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek