Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnázium

1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 35. | +36-1-283-0203 | http://www.ipari12-bp.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Célunk, hogy a diákok számára az alapműveltség alapos elsajátítása után magas színvonalon biztosítsuk a szakmai gyakorlati oktatást, és a lehetőséget tudásuk folyamatos bővítésére. Ennek elérésére félévenként a munkáltatók egyetértésével szintvizsgákat szervezünk, ezek anyagának az összeállításában, lebonyolításában szakoktatóink vállalnak oroszlánrészt. Szakmai tudásuk, pedagógiai tapasztalatuk vezető szakemberek körében is elismerést vált ki.
Iskolánkban a tanulók többféle képzési forma közül választhatnak. Várjuk a nyolcadik osztály sikeres befejezése után azokat a diákokat, akik nálunk szeretnék elvégezni a szakközépiskola négyéves alapképzését, majd iskolánkban szeretnék letenni a szakmunkásvizsgát.

Iskolánkban az alábbi szakmákat lehet választani:

  • Gyakorló fodrász
  • Gyakorló Kozmetikus
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek