Csanoda Családi Napközi és Játszóház

1202 Budapest, Bessenyei u. 10. | +36-30-397-2320 | http://csanoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Pesterzsébet kertvárosi részén, közel az M5 autópályához müködik immár 5 éve  kis magánbölcsink. Már 1 éves kortól vállalunk gyermekeket, de nagyobbacskák ,ovisok foglalkoztatására iskolaelőkészítésére is felkészültek vagyunk. Állandó, rendszeres napi ellátás mellett heti 2-3 alkalmas, akár pár órás gyermekgondozást, gyermekfelügyeletet  vállalunk. Áraink budapesti viszonylatban  a legkedvezőbbek. Csoport létszámunk kicsi, lehetőséget biztosít a gyermekek egyéni fejlesztésére, foglalkoztatására. Igény esetén német nyelvi foglalkozásokat tartunk.Járunk bábszínházba, gyermekprogramokra. Tudatosan ügyelünk a gyermekek egészséges étkeztetésére, mozgásfejlesztésére, anyanyelvi fejlődésére,önállóságra nevelésére. Családi napközink jó átmenetet biztosít az otthon és a nagyobb intézmények között, kevésbé viseli meg a kicsiket érzelmileg a szülőkről való levállás.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 16.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tormási Margit
Telefon:+36-30-397-2320
Email:tormasimargit@gmail.com
Honlap:http://csanoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek