Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskolája

1201 Budapest, Vörösmarty u. 30. | +36-1-283-0838/Porta, +36-1-283-1164/Titkárság | http://www.vargaj-bp.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A dél-pesti régió, illetve a környékbeli települések méltán jó hírű iskolája. Három szakmacsoportban – kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció, közgazdaságtan és ügyvitel – készítjük fel tanulóinkat az érettségire. Nyelvi előkészítő osztályunkban angol vagy német nyelvet választhatnak a jelentkezők. A tanulmányi kötelezettségek teljesítésén kívül fontosnak tartjuk, hogy tanulóink szabad idejüket is tartalmasan töltsék el. A sportolási lehetőségek mellett iskolánkban működik néptánckar, mazsorett csoport, énekkar.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-283-0838/Porta, +36-1-283-1164/Titkárság
Email:suli168@mail.vargaj-bp.sulinet.hu
Honlap:http://www.vargaj-bp.sulinet.hu
Facebook:http://www.facebook.com/pekszi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek