Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskolája

1201 Budapest, Vörösmarty u. 30. | +36-1-283-0838/Porta, +36-1-283-1164/Titkárság | http://www.vargaj-bp.sulinet.hu
Desktop

A dél-pesti régió, illetve a környékbeli települések méltán jó hírű iskolája. Három szakmacsoportban – kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció, közgazdaságtan és ügyvitel – készítjük fel tanulóinkat az érettségire. Nyelvi előkészítő osztályunkban angol vagy német nyelvet választhatnak a jelentkezők. A tanulmányi kötelezettségek teljesítésén kívül fontosnak tartjuk, hogy tanulóink szabad idejüket is tartalmasan töltsék el. A sportolási lehetőségek mellett iskolánkban működik néptánckar, mazsorett csoport, énekkar.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-283-0838/Porta, +36-1-283-1164/Titkárság
Email:suli168@mail.vargaj-bp.sulinet.hu
Honlap:http://www.vargaj-bp.sulinet.hu
Facebook:http://www.facebook.com/pekszi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek