Budapest XX. Kerületi Zrínyi Miklós Általános Iskola

1205 Budapest, Mártírok útja 47. | +36-1-285-0573 | http://www.zrinyisuli.sulinet.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk sajátosságai:

· Az 5-6. évfolyamon a nem szakrendszerű oktatás alkalmazásával segítjük a felső tagozatba való átmenetet. A készségek, képességek megerősítése érdekében még szövegértésórát is bevezettünk. A gyermekbarát, feszültségmentes iskolai légkör kialakítása érdekében kompetencia alapú oktatást szerveztünk.

· A logika, a koncentráló képesség, az emlékezet fejlesztését segíti az alsó tagozaton, valamint az 5-6. évfolyamon logikai- és táblajátékok beépítése a tanórákba. Hiszen a gyerekek alapvető tevékenysége ebben az életkorban a játék.

· Napjainkban a számítógép használata nélkülözhetetlen, már az 1-2. évfolyamon is bevezettük az informatika oktatást felmenő rendszerben, 4. évfolyamtól az oktatás csoportbontásban történik.

· Integráltan tanítjuk a sajátos nevelési igényű tanulókat. Ezt a munkánkat logopédus, fejlesztő pedagógus, gyógypedagógus és pszichológus is segíti. Helyben nyílik lehetőség a gyógytestnevelésben résztvevők ellátására is.

· Az egyéni képességek sokoldalú fejlesztése érdekében korrepetálóórákat, tehetséggondozó foglalkozásokat és változatos szakköröket (önismereti, természetbúvár, informatika, idegennyelv, korcsolya) tartunk.

· Integrációs programunknak köszönhetően tanulóbarát környezetet tudunk kialakítani, a tanításhoz szükséges korszerű eszközök, modern bútorok vásárlásával.

A XX. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek