Budapest XX. kerületi Nagy László Általános Iskola és Gimnázium

1203 Budapest, János u. 4. | +36-1-284-6400/porta, +36-1-284-6402/tanári | http://www.nagylaszlogimnazium.net
Desktop

A Nagy László Általános Iskola és Gimnázium, Budapest XX. kerületének városközpontjában található, Budapest Főváros Önkormányzata által fenntartott, többcélú intézmény. Intézményünket 1981-ben alapították, általános iskolaként kezdte meg működését.  1985-ben négyévfolyamos gimnáziumi képzéssel bővült. 1991-ben az elsők között indítottuk a nyolcévfolyamos gimnáziumi képzést. Jelenleg az iskolában 12 évfolyamon folyik a képzés. Évek óta maximális kihasználtsággal működünk, tanulóink létszáma 1000 fölött van. Az alapító tantestületből ma is iskolánkban tanít Rigó László tanár úr.

A XX. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-284-6400/porta, +36-1-284-6402/tanári
Email:nlagsuli@freemail.hu
Honlap:http://www.nagylaszlogimnazium.net
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek