Budapest Baptista Szakgimnázium, Gimnázium és Sportiskola

1201 Budapest, Vörösmarty u. 89-91. | +36-1-284-2661 | http://www.bubaki.hu
Desktop

Minden nappali tagozatos osztályunkat nyelvi előkészítő évvel indítjuk, amely során a tanulók heti 15 órában foglalkoznak az angol nyelvvel.

Az egyik szakközépiskolai osztályba kereskedő, logisztikai ügyintéző képzést szervezünk. Ennek keretén belül a tanulók 4 éven keresztül tanulnak közismereti és szakmai tantárgyakat egyaránt. Az érettségi vizsga megszerzése után pedig plusz egy év alatt szerezhetnek szakképesítést.

Az élsportolóknak indítottuk a köznevelési típusú gimnáziumi sportosztályunkat. Erre a tagozatra olyan gyerekeket várunk, akik aktívan sportolnak, s akik vállalják, hogy az órarendbe építve szervezzük meg számukra a délelőtti és a délutáni edzéseket. Ezen diákok nemcsak a sport terén nyújtanak kiemelkedő teljesítményt, hanem a tanulásban is élen járnak. Az angol nyelv mellett német nyelven is tanulnak, s számukra emelt szinten zajlik a biológia oktatása is. A közismereti tantárgyak mellett az osztályok sportelméleti és -gyakorlati tanulmányokat is folytatnak.

A sportági edző szakközépiskolai képzést is a sportolóknak indítottuk el. A négyéves alapképzés alatt a diákok megismerkedhetnek a sportági edző szakma elméletével. Az érettségi vizsga megszerzése után számukra már csak egy gyakorlati év van hátra a szakképesítés megszerzéséig.

Mindkét szakképzést elindítjuk olyan érettségizett hallgatóknak is, akik eddig nem álltak jogviszonyban az iskolánkkal. Számukra a szakképesítés 2 év alatt megszerezhető.

Esti munkarendben gimnáziumi érettségi bizonyítvány szerezhető nálunk – az előképzettségtől függően – 2 vagy 3 év alatt. Egy héten három napon zajlik a képzés, s több helyszínen van kihelyezett oktatásunk (pl. Tököl, Szigethalom).

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-284-2661
Email:info@bubaki.hu
Honlap:http://www.bubaki.hu
Facebook:https://www.facebook.com/BUBAKI
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.