Benedek Elek Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézet

1201 Budapest, Magyarok Nagyasszonya tér 22. | +36-1-283-0377 | http://www.fovarosi-benedek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A "BENEDEK" (röviden mi így nevezzük magunkat) évtizedek óta azoknak a szülőknek és gyerekeknek a partnerek, akikre több időt és energiát kell fordítani.

Korunkban számos fogyatékosságot különböztetünk meg, az enyhe fokútól a halmozott sérültségig. Egyes fogyatékosságok észre sem vehetők, csak hosszabb idő után. Éppen ezért most, amikor az Oktatási Minisztérium az integráció mellett döntve a szülőkre bízza a döntést, hogy gyermeküket milyen oktatási intézménybe adják, különösen fontos, hogy feltegyük magunknak azt a kérdést: "Mi a legjobb a felnövő gyermek számára?"

A sérült gyermekek a mi intézményünkhöz hasonló körülmények között képesekké válhatnak arra, hogy értékes, szakmájukban dolgozó felnőttként éljék az életüket.

Hogy ne szoruljanak rá életük végéig a teljes körű ellátásra.

Hogy büszkék lehessenek saját magukra és eredményeikre.

Nap mint nap félszáz szakember azért küzd a "BENEDEK" falain belül, hogy a rájuk bízott csetlő-botló gyerekekből életrevaló fiatalokat és felkészült felnőtteket neveljenek.

Segítünk a szülőknek és a pedagógus kollégáknak is, hogy képesek legyenek a feladataikat úgy ellátni, hogy a rájuk bízott életeket megfelelő irányba tudják terelni.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-283-0377
Email:speceds@t-online.hu
Honlap:http://www.fovarosi-benedek.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.