Szocdemek Pesterzsébet

1203 Budapest, Határ út 3.

Oszd meg másokkal!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
Kedves Barátaim!

A Magyarországi szociáldemokrácia az 1890–évi pártalapítása óta eltelt 123 év során a sok megpróbáltatás ellenére semmit sem veszített eszmeiségéből. Nem véletlen, hogy a több, mint egy évszázad alatt akár jobb akár bal oldalról egyaránt szinte folyamatos támadás érte, illetve a rendszerváltás után beintegrálódni kényszerült a Magyar Szocialista Pártba. Magyar Szociáldemokraták Pártja - Szocdemek amellett, hogy szem előtt tartja a baloldali értékeket, a szakszervezeti szerveződést, nem utasítja el magától a konzervatív értékeket sem. Magunk részéről a folyamatos párbeszéd hívei vagyunk mindazokkal, akik elutasítják a szélsőséges nézeteket.
Üdvözlettel:

Papp László
Alapszervezeti elnök
Szocdemek Pesterzsébeti Alapszervezet

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Papp László alapszervezeti elnök
Email:szocdemek20@freemail.hu
Facebook:http://www.facebook.com/pesterzsebetiszocdemek

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek