Xantos Mobil Masszázs

1203 Budapest, Pázsitos sétány 8. 5. em. 29. | +36-30-234-4200 | http://www.xmm.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egészsége szolgálatában – a lendületesebb munkáért!

Napi 8-9 órát a számítógép előtt ülni akár büntetésként is felfogható, de szervezetünk illedelmesen alkalmazkodik a monotóniához. A hosszú ideig azonos testhelyzetben végzett munka extrém módon veszi igénybe a testet és a lelket is, sőt túlterhelhet bizonyos testrészeket, másokat viszont túlzottan megkímél és ezzel inaktívvá tesz. Görbül a gerinc, megduzzadnak a lábak és a has visszerei, összenyomódnak a zsigeri szervek, merevebbé válnak az izmok.

A relaxációs terápiák nagy szerepet játszanak a munkahelyi teljesítmény javításában és az általános pozitív energia és jólétérzés fenntartásában, aminek eredményeképpen mérhető gazdasági előnyökre tehet szert az a vállalat, amely odafigyel a munkahelyi egészségfejlesztésre. 2009-ben alakult cégünk legfontosabb küldetésének a munkahelyi stressz csökkentését, a munkahelyi teljesítmény javítását és a prevenciót tekintjük.

Nyitvatartás:

Előzetes megállapodás szerint.

További információk:

Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya, Üdülési csekk
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Szántó Tibor ügyvezető
Telefon:+36-30-234-4200
Email:info@xmm.hu, xmm@xmm.hu
Honlap:http://www.xmm.hu
Facebook:http://www.facebook.com/xmm.eletstilus, http://www.facebook.com/xantosmobilmasszazs
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.