Timkó Pedikűr Manikűr

1201 Budapest, Baross u. 68. | +36-30-350-5807 | http://www.pedikurmanikur.hu
Desktop

Örömmel tölt el, hogy megtisztelt figyelmével és ellátogatott a világomba. Mivel nem vagyok egoista, így magamról csak pár szót ejtenék. Harmincas éveimbe lépve, két fiúgyermekkel és egy férjjel az oldalamon úgy döntöttem kellene valami hasznosat kezdeni magammal. Amiben kiteljesedhetek és közben mások terhét, fájdalmát enyhíthetem, valamint azt csinálhatom, amit szeretek.

Igényes nő lévén a szépségápolás az, ami igazán megmozgatja a fantáziámat, és a tudat, hogy másoknak segíthetek a két kezem által - na ez az, ami felvillanyoz. Nem tudnám megmondani, hányan kérdezték már meg tőlem, hogy miért pont a pedikűr, ami izgat, mi olyan jó abban, hogy mások lábát fogdosom.

Akkor most válaszolnék minden értetlenkedőnek. Először is már az jó érzéssel tölt el, hogy egy vadidegen emberke megtisztel azzal, hogy eljön hozzám és rám bízza egy intim testrészét. Mert hát valljuk be, nem szívesen mutogatjuk a talpunkat senkinek, főleg ha tudjuk, hogy van mit rejtegetni rajta.

Miután rám bízta lába minden apró titkát, én messzemenőkig azon fáradozom, hogy esztétikailag egy szép látványt kapjon, és egészségügyileg megszabadítsam az esetleges kellemetlenségektől, illetve fájdalmaktól.

Végül pedig egy levezető frissítő masszázsban részesítem, hogy jó érzéssel távozzék - és azzal a gondolattal, hogy ide még visszajön.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 17.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Öt óra utánra, telefonos bejelentkezés lehetséges.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Horgos Tímea
Telefon:+36-30-350-5807
Email:info@pedikurmanikur.hu
Honlap:http://www.pedikurmanikur.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pedikurmanikur
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.