MeseSó Arec® száraz sóklíma terápia, sószoba gyermekeknek, sóklíma felnőtteknek a Csiliben

1201 Budapest, Baross u. 55/B. fszt. 1. | +36-20-258-1600 | http://www.meseso.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Sóterápia elsősorban gyermekeknek, de szívesen fogadjuk azokat a felnőtteket is, akik szeretnének részt venni sóklíma terápíán.

A kicsiknek biztosítunk sóhomokozó játékokat, sóbabzsákokat és kristálysóval feltöltött tálcákat, sóhomokozás közben élvezhetik az AREC® sóterápia légutakra való jótékony hatását, lapátolhatnak, szitálhatnak, játszva tölthetnek el egy kis terápiás időt, a sóba írva fejlődik a szem-kéz koordináció, finommotorika. Egészségeseknek immunrendszer erősítésére javasolt, de a sópor belégzése alkalmas minden korosztály számára a légúti problémák, fertőzések, asztmás betegségek, akkut orrüreg, torok és fülgyulladás, valamint allergia kezelésére és megelőzésére.

Dr. Szentpéteri Szabolcs fül-orr-gégész szakorvos ajánlása a MeseSó AREC® sóterápiáról : "A só a légutakba jutva nyákoldó hatású, ezáltal hozzájárul azok tisztításához. Természetes antihisztamin, így gyulladásgátló szerepe is van. A nátrium-klorid nem oldódik a levegőben, oda csak porlasztott formában juttatható be. Ebben van szerepe a sóterápiás készüléknek, mely ionizált, apró sószemcsék formájában juttatja a levegőbe a molekulákat. A sóterápia alkalmazható légúti allergia, krónikus légúti megbetegedések kezelésére. Hatására allergiásoknál normalizálódik a hisztamin - és IgE -szint, az asztmásoknál csökkenhet a rohamok száma, erőssége. Jó tapasztalataink vannak a légúti betegségek tüneteinek csökkentésében. Enyhébb esetekben önálló terápiaként is alkalmazható, gyógyszeres kezelések mellett kiegészítő terápiaként segíti elő a mielőbbi gyógyulást."

30 perces AREC® sóterápia és még 10 perc extra játékidő biztosított!

Bejelentkezés nem szükséges.

Kísérő(k)nek ingyenes!

Árak:

  • 1 alkalom: 1 000 Ft
  • 6 alkalmas bérlet: 5 000 Ft

A terápia 100 %-ban természetes, mellékhatásoktól mentes.

A BETEGSÉGEK KEZELÉSE CSAK KÚRASZERŰEN EREDMÉNYES! 1 kúra 20 alkalomból áll.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, jó egészséget és örömteli gyermekkort kívánunk,

a MeseSó csapata

Csili Művelődési Központban.

Nyitvatartás:

Hétfő16.30 – 17.30
Szerda16.30 – 17.30
Péntek09.30 – 10.30

Hétfőn és szerdán: 16.30 - 17.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Parkolási megjegyzés:akadálymentes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-258-1600
Email:info@meseso.hu
Honlap:http://www.meseso.hu
Facebook:https://www.facebook.com/csili.meseso
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.