Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház - Tüdőszűrő Állomás

1204 Budapest, Köves út 1/D. fszt. | +36-1-289-6200/1449 | http://www.jahndelpest.hu
Desktop

A Tüdőszűrő állomás a Tüdőgondozóval azonos helyen működik a Köves úti telephelyen, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban.

A tüdőszűrés 40 év alatt beutalóköteles, fizetős. A tüdőszűrés minden 40 év feletti, érvényes TAJ számmal rendelkező lakosnak évente 1 alkalommal ingyenes, ebben az esetben beutaló sem szükséges. Előjegyzés nincs. További információk

Nyitvatartás:

A rendelési időpontok a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet honlapján ellenőrizhetőek.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Parkolás: közterületen ingyenes, a kórház kerítésen kívüli, vagyonkezelésében lévő területen ingyenes, azonban a kerítésen belüli parkolás a korlátozott viszonyokra figyelemmel szabályzat szerint megállapított parkolási díj ellenében az intézmény dolgozói számára biztosított, mely alól kivételt a mozgáskorlátozott személyek számára kijelölt parkolóhelyek, valamint a beteg hozzátartozó által történő szállítás céljából, maximum 1 óra időtartamra szóló átmeneti tartózkodás jelentenek.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek