Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház - Tüdőgondozó

1204 Budapest, Köves út 1/D. fszt. | +36-1-289-6200/1449 | http://www.jahndelpest.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Tüdőgondozónk 2008-óta található a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház épületében, korábban a XXIII. kerületi szakrendelőben működött. Korszerűen felszerelt, klimatizált. Digitális röntgen készülékünket, Budapesten másodikként kaptuk, mára már a kórház rendszerével összeköttetésben áll. A tüdőgyógyászati szakellátás beutalóköteles, előjegyzés szükséges. További információk

A tüdőgondozói ellátás előjegyzési időpontjait 2017. március 1-jétől az Előjegyzési központ kezeli.

Nyitvatartás:

Az egyes orvosok rendelési ideje a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet honlapján ellenőrizhető.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Parkolási megjegyzés:Parkolás: közterületen ingyenes, a kórház kerítésen kívüli vagyonkezelésében lévő területen ingyenes, azonban a kerítésen belüli parkolás a korlátozott viszonyokra figyelemmel szabályzat szerint megállapított parkolási díj ellenében az intézmény dolgozói számára biztosított, mely alól kivételt a mozgáskorlátozott személyek számára kijelölt parkolóhelyek, valamint a beteg hozzátartozó által történő szállítás céljából, maximum 1 óra időtartamra szóló átmeneti tartózkodás jelentenek.

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek