Dr. Szabó Mónika pszichiáter

1201 Budapest, Tótfalusi Kis Miklós sétány 22. 2. em. 7. | +36-70-466-0576 | http://drszabomonika.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Dr. Szabó Mónika vagyok, pszichiáter szakorvos. Közel 20 éve foglalkozom lelki problémákban szenvedő betegekkel. Szakmai tapasztalatot a debreceni Kenézy Gyula Kórház Pszichiátriai Osztályán, Nyírő Gyula Kórház I. sz. Pszichiátriai és Pszichiátriai Rehabilitációs Osztályán szereztem fekvőbeteg ellátás területén, majd járóbeteg ellátásban. Az évek folyamán a pszichiátriai betegségek széles skálájával foglalkozom. Magánrendelésemen a hangulati problémák, szorongás, pánik, fóbiák, kényszer, pszichotikus betegségek, időskori mentális problémák, pszichoszomatikus betegségek, alvászavarok, önértékelési, életvezetési és párkapcsolati problémák kezelésével foglalkozom. Gyógyszeres terápia mellett pszichoterápiás szemléletű betegvezetéssel, szupportív pszichoterápiával tudok segítséget nyújtani a hozzám fordulókhoz.

Nyitvatartás:

Szerda15.00 – 20.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Dr. Szabó Mónika
Telefon:+36-70-466-0576
Email:drszabomonika@drszabomonika.hu, pharmindex110@gmail.com
Honlap:http://drszabomonika.hu
Facebook:http://drszabomonikapszichiater
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek