Barsi Anna - baba-, kismama-, női masszázs

1203 Budapest, Téglagyár tér 9. | +36-30-471-1434 | http://www.boldogkismama.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szeretnéd te is babamasszázzsal kényeztetni gyermeked? Tudtad hogy a rendszeresen masszírozott babák kiegyensúlyozottabbak, gyorsabban fejlődnek és jobban alszanak? Ráadásul számos speciális esetben is segíthet a babamasszázs, mint pl. a székrekedés vagy az allergia. Segít az anya-gyermek kötődés kialakulásában, megerősítésében is. A masszázs 1 éves kor alatt személyre szabott mozgáskoordinációs gyakorlatokat is tartalmaz, hogy biztos ne maradjon ki egy fontos állomás sem (pl. kúszás, mászás) kisbabád mozgásfejlődésében. Igény esetén az anyukán is megmutatom a masszázs elemeit, hogy legyen saját élménye  a masszázsról. További információkért látogasd meg honlapomat! Akár ingyenes kiszállás!

Várandósan sem kell mellőznöd a testet-lelket melengető masszázst. Sőt, még a babád is élvezni fogja! Gyere el egy speciális thai kismama masszázsra ha fáj a hátad, derkad, lábad, vagy ha csak szeretnél relaxálni, feltöltődni, a babádra hangolódni. Választhatsz száraz (ruhában végzett) vagy olajos masszázst is. Kizárólag kiváló minőségű, természetes növényi olajokat és bevizsgált, terápiás minőségű illóolajokat használok a masszázshoz. Akár ingyenes kiszállással! Aktuális akciókért látogasd meg honlapomat!

Fáj a hátad vagy a lábad? Sok a stressz? Kikapcsolódnál? Gyere el egy kényeztető aromaterápiás thai masszázsra! Ez a masszázs segít a szervezet egyensúlyi állapotának helyreállításában, a tested öngyógyító mechanizmusainak beindításában. A rendszeres masszázs fontos eszköze az egészségmegőrzésnek, az aromaterápiás masszázs pedig duplán hatékony. A masszázshoz kizárólag kiváló minőségű, természetes növényi olajokat és bevizsgált, terápiás minőségű illóolajokat használok. Ez a masszázs különösen ajánlott ha késik a baba, vagy ha szeretnéd felkészíteni a testedet a várandósságra, illetve a gyermekágyi időszakban is segít a gyermekágyi depresszió megelőzésében, leküzdésében. Terészetesen mindenki másnak is hasznára van ez az ősi masszázstípus. További információkért látogasd meg a honlapomat!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Barsi Anna
Telefon:+36-30-471-1434
Email:anna.barsi@gmail.com
Honlap:http://www.boldogkismama.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.