Aranykehely Patika - Ady Endre utcai Szakrendelő

Oszd meg másokkal!

Desktop

Szimpatika: Zöld út az egészséghez!

Gyógyszertárunk 1976 óta működik az Ady Endre úti Szakrendelőben. Ezt megelőzően a rendelőintézettel szemben, egy azóta lebontott földszintes kis házban üzemelt.

Kollégáink két kiadó ablaknál várják a betegeket, mindkét kiadónál van bankkártya-leolvasó, egészségbiztosítási kártyákat is elfogadunk.

Gyógyszertárunk Szimpatika-tag. Havonta változó 10-20 %-os és 30-40 %-os akciókkal állunk a betegek rendelkezésére a Szimpatika-akciókon kívül.

Azokat a gyógyszereket, gyógyászati segédeszközöket, egyéb termékeket, amelyeket azonnal nem tudunk adni, legkésőbb 24 órán belül beszerezzük. (Igény esetén telefonálunk, ha megérkezett.)

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd08.00 – 20.00
Szerda08.00 – 20.00
Csütörtök08.00 – 20.00
Péntek08.00 – 20.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:dr. Kamarás Judit szakgyógyszerész
Telefon:+36-1-283-0110
Email:postmaster@aranykehelypatika.t-online.hu
Honlap:http://aranykehely-patika.hu, http://www.szimpatika.hu/gyogyszertar/591/budapest_x...
Facebook:http://www.facebook.com/Szimpatika
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek