Fóliadealer - Autó és épületfóliázás

1201 Budapest, Vágóhíd u. 55 . | +36-20-922-8966, +36-30-922-8966 | http://www.foliadealer.hu
Desktop

Mi az az üvegfólia?

Az üvegfólia egy nagyszerű találmány, melynek segítségével a fény bizonyos nem kívánt részeit az üvegen kívül tudjuk tartani. Ennek eredményeként megszabadulhatunk a veszélyes UV sugárzástól és a zavaró hő jelentős részétől, mialatt nem kell sötétségbe vonulnunk. Az üvegfólia továbbá csökkenti az esetleges sérülések valószínűségét.

Reflexió

A fóliák a reflexió fizikai törvényének megfelelően mindig a világosabb terület felé tükröznek. Tehát a kívánt, nappal tükröző felület éjszaka "megfordul" és a belső teret látni engedi. Ennek kiküszöbölése csak a külső területek megvilágításával lehetséges.

Munkavégzés feltétele

A munkaterületnek pormentesnek kell lennie, miután a fóliaréteg és az üveg között nem megengedhető semmiféle szennyeződés. Természetesen látni kell, hogy a fólia telepítése egy utólagos technológia, tehát teljesen tökéletes tisztaság normál körülmények között nem érhető el. Ez azonban nem jelenthet semmiféle kilátást, vagy esztétikát befolyásoló hibát. Természetes, hogy az üvegfelület esetleges hibái nem tűnnek el a fóliázási munka során, erre azonban a munkavégzés megkezdése előtt felhívjuk a figyelmet (karcok, sérülések, üveghibák) Törött üveget fóliázni nem lehet. A fóliázási munka egy vizes technológia. Az esetlegesen párára érzékeny berendezési tárgyakat el kell távolítani, illetve a lecseppenő vízre érzékeny felületekre a megrendelő köteles felhívni a figyelmet. A 0 fok C alatti külső hőmérséklet alatt végzett munka csak abban az esetben lehetséges, ha a belső terület fűtése folyamatos és megfelelő.

Munkavégzés után

A fóliák telepítése után egy száradási folyamat kezdődik, amit a külső hatások (hőmérséklet, napsugárzás mennyisége, intenzitása, stb.) nagymértékben befolyásolnak. A folyamat elérheti (pl. vastag biztonsági fólia esetében) a 180 napot. A száradás opálosodással járhat, ami teljesen természetes jelenség. Amennyiben ez nem tűnik el, garanciális cserére van lehetőség (ha a szerződés másképpen nem rendelkezik).

Karcállóság

A fóliák felülete karcálló réteggel van ellátva, amely a mechanikai sérülésektől véd. Természetesen karcoló anyagokkal a fólia tisztítása tilos, illetve a mechanikai sérülésekre nem terjed ki a garancia.

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.00
Kedd08.00 – 17.00
Szerda08.00 – 17.00
Csütörtök08.00 – 17.00
Péntek08.00 – 17.00

További információk:

Wifi:nincs

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-922-8966, +36-30-922-8966
Email:foliadealer@gmail.com
Honlap:http://www.foliadealer.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek