Egy nyilvános köztéri WC van Pesterzsébeten

Desktop

Kicsit jobban körülnézve rá kellett jönnünk, Budapest külső kerületeiben gyakorlatilag nincsenek nyilvános illemhelyek. A Fővárosi Csatornázási Művek (FCSM) által fenntartott közvécék szinte kivétel nélkül a belvárosban vagy Budán találhatóak, a frekventált turistaútvonalak közelében. Igaz ezek már szépen felújítottak, nemritkán zuhanyzóval, babapelenkázóval ellátottak, de mit érünk velük, ha nem visz feléjük az utunk.

Pesterzsébet önkormányzata egy nyilvános WC-t alakított ki a Városháza melletti Kalóz játszótérnél. Az önkormányzat pár éve csaknem 10 millió forintot költött a felújítására, a korszerű, higiénikus WC-ben pelenkázót is kialakítottak. A mellékhelyiség használata ingyenes, minden nap nyitva van, most május 1-jétől változott a nyitvatartása: reggel 7-től este 7-ig tart nyitva - tudtuk meg Adorján Csillától, az illemhelyet üzemeltető Pesterzsébeti Szociális Foglalkoztató vezetőjétől.

Szerintetek hol kellene még nyilvános WC-ket felállítani a kerületben?

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek