Munkatársakat keres a Szociális Foglalkoztató

Oszd meg másokkal!

Desktop
Új kollégákat keresnek
Új kollégákat keresnek

Három posztra, kertész-karbantartó, rakodómunkás és takarító munkakörre írt ki álláspályázatot a Szociális Foglalkoztató.

A kertész-karbantartó feladata a kerület zöldterületein és parkjaiban a szükséges feladatok ellátása. A rakodó feladata gépjármű vezető mellett a kerület közterületein az összegyűjtött hulladékok gépjárműre rakodása. Míg a takarító az önkormányzata által fenntartott nyilvános illemhely napi működésének biztosítását, takarítását végzi.

Mindhárom állás határozatlan időre szól, a bérezés a közalkalmazotti törvény rendelkezései szerint alakul. A munkalehetőségekről további részleteket a Szociális Foglalkoztatóban kérhettek a XX., Baross utca 91-95. szám alatt, a 283-0307-es telefonszámon, vagy a foglalkoztatas@foglalkoztatohusz.hu címen.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek